Sosyal Medya:
GİRİŞ YAP
HAKKINDA
ESBPL NEDİR?
TARİHÇE
KURALLAR
ORGANİZASYON
İLETİŞİM
TAKIMLAR
TURNUVALAR
LİG
PLAYOFF
KUPA
OPTASTAT
Head 2 Head
Entry İstatistikleri
Tüm Zamanlar Tabela
Takım Analiz
Oyuncu Analiz
Toplam Oynama Süreleri
HAFTANIN BAŞLIKLARI
30 mart 2025 esbpl play-off 2. hafta maçları
2
23 mart 2026 reset fc crusaders fc maçı
1
30 mart 2026 gotham city fc olympique lymon maçı
1
30 mart 2026 moda cosmos dedeler sk maçı
1
30 mart 2026 crusaders fc idmanperver fırka maçı
1
30 mart 2026 bacakspor yapı fc maçı
1
23 mart 2026 idmanperver fırka bacakspor maçı
1
23 mart 2026 esbpl play-off 1. hafta maçları
1
23 mart 2026 gotham city fc moda cosmos maçı
1
23 mart 2026 olympique lymon dedeler sk maçı
1
ferhat oruç
1
reset fc
1
crusaders fc
1
esbpl kupası 2025-2026 sezonu
1
9 mart 2026 esbpl kupası yarı final maçları
1
16 mart 2026 crusaders fc moda cosmos kupa final maçı
1
22 aralık 2025 dedeler sk crusaders fc maçı
1
22 aralık 2025 esbpl 10. hafta maçları
1
9 mart 2026 idmanperver fırka crusaders fc kupa maçı
1
9 mart 2026 moda cosmos olympique lymon kupa maçı
1
esbpl 2025-2026 sezonu play-off aşaması
1
karma 9 mart 2026
1
2 mart 2026 esbpl 18. hafta maçları
1
2 mart 2026 olympique lymon reset fc maçı
1
2 mart 2026 yapı fc idmanperver fırka maçı
1
GETİR
ARA
ayanux basin aciklamasi
ayanux
(22.06.2006 15:28:24)
1.
Sevgili arkadaşlar, şimdi size son gelişmeleri anlatmak istiyorum.
Malum kaza sonrası Reset FC'nin başkanı ve ESBPL'nin hukuk danışmanı sayın calibra bey beni aradı. Kendisi, hastaneye emniyet güçleri eşliğinde geldi ve konuyla ilgili mutlaka soruşturma başlatılması gerektiğini, olayın pek normal olmadığını; olayla ilgili savcılıkta ifade vermemin doğru olacağını söyledi. Biz de hukuk camiasında bir duayen olan kendisine vekaletimizi verdik ve birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduk.
Efenim, suç duyurumuzun ardından olay yeri inceleme ekiplerinin ve calibra beyin ihtimamla yapmış olduğu araştırmalar sonucunda kaldırımda bulunan motosiklet lastiği izlerinin örnekleri; incelenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü laboratuarlarına teslim edildi.. Yapılan uzun tahkikatlar sonucunda lastiğin Pirelli marka olduğu ortaya çıktı. İstanbul genelindeki Pireli satış noktalarında Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve Sayın calibra Beyle birlikte yapılan sorgulamalar sonunda, olay gününden 2 gün önce, ayanux?la olan hilafı açıkça bilinen y3k?nın 2 adet Pireli lastik satın aldığı, fatura kayıtlarından ortaya çıkarıldı.
Y3k ile alakalı olan bulgular üzerine harekete geçen Calibra Bey, verdiğim ifadede motosikleti kullanan şahsın görevli olduğu Apacil Kurye Şirketi ile birlikte şahsın kullandığı Kanuni 125 MZ marka motosiklet üzerinden bir takım belgelere ulaşmaya çalışırken, daha da ilginç kayıtlara rastladı.
Olaydan yaklaşık 1 hafta önce 1 adet Bordo Kanuni 125 MZ marka motosikletin y3k isimli şahsa satıldığı yine fatura bilgilerinden ortaya çıkarılırken, Apacil Kurye isimli şirketle de olay günü olan 20.06.2006 tarihinde saat sabah 10 civarı bir gönderim üzerine anlaşma yapıldığı, gönderen olarak kayıtlarda yer alan şahsın da y3k olduğuna rastlandı.
Son birkaç haftadır yaşananların ardından ve ortaya çıkardığımız bu belgelerin ardından kötü kokular aldığımız olayla ilgili tüm verileri, y3k?nın hakkımda bu sitede (www.esbpl.org) yazdığı tüm yazıları da savcılıkta bir bir kayıt altına aldırdık çok sevgili arkadaşlar. Yakın bir zaman içerisinde o gün kuryede görevli olan motosikleti kullanan şahsın da savcılıkta ifadesi alınacak ve savcılıkça gerekli görüldüğü takdirde kovuşturma aşamasına geçilecek.
saygılar ve sevgilerle
ayanux
''ibne basın bunuda yazın''
y3k
(22.06.2006 18:01:07)
2.
"Söz konusu 2 lastiğin (Pirelli P400*) ve bordo Kanuni 125 MZ marka motorsikletin,
y3k
tarafından alındığı doğrudur.
Kendisi, Kanuni 125 MZ marka motorsikleti kullanarak
Calibra
Bey'in evine gitmiş, kornaya iki kez basmak suretiyle başkanı aşağıya çağırmıştır.
Calibra
Bey bunun üzerine kot pantolonunu giymiş ve piknik tüpüyle yarım kilo kuzu külbastıyı alıp apartmandan çıkmıştır. İkili, günü Polonezköy'de piknik yaparak geçirdikten sonra evlerine dönmüş ve masa başı işlerine devam etmişlerdir.
Müvekkilimin
Apacil Kurye
isimli şirket ile bağlantısı yoktur.
Yüksek saygılarımla."
- Av. İsmail Y3k
___ __ _ _
* Pirelli P400, Pirelli Company'nin tescilli markasıdır.